Hogyan történik a palatető felújítás zsindelylemezzel?

Az állapotfelmérés, és árajánlat-készítés, majd megkötött szerződés létrejötte után az egyeztetett időpontban megkezdjük a munkát. Minden palatető felújítási munkát speciális tetőlétrák, biztonsági felszerelések segítségével, kívülről végzünk.

Miért áznak be a palatetők?

Kiderül ingyenesen letölthető tanulmányunkból! Adja meg a keresztnevét és az e-mail címét, hogy elküldhessem Önnek is:

palatető felújítás ebook
Keresztnév
E-mail cím
Város

A palatető felújítás lépései

  1. Ha tetőkőműves munkálat is van, (kémény, tűzfal, stb.) érdemes azzal kezdeni, hogy a keletkező szennyeződés takarítását a tetőfelület tisztításával együtt el lehessen végezni.
  2. A tisztítás: Ezt a műveletet  a zsindelylemez megfelelő tapadásának biztosítása érdekében kell alaposan elvégezni Ezt magasnyomású vízsugárral oldjuk meg.A tisztítás megkezdése előtt azonban a szükséges javítást elvégezzük a palafedésen, a beázás elkerülése végett. A mosás során nem jut be víz a padlástérbe. Semmilyen vegyszert, adalékanyagot nem adunk hozzá a vízhez.
  3. Ezt követi a kúppalák lebontása. Mivel a zsindely síkfedésű anyag, így esztétikusabb egy sík élgerinc kialakítása, mint egy kúpos. Az ereszvonalban , kezdő soron fölrögzítjük a speciálisan ide készített alumínium élvédő profilt. Jöhet az első darab zsindelylemez méretrevágása.

Az anyag pontos megnevezése: Villas Color EG- 4 S/K  bitumenes zsindelylemez. A műszaki leírást itt letöltheti.
Az általunk használatos tetőfedő anyagot hazánkban gyártják

Szín és mintaválaszték

Szín és mintaválaszték

Ajánlatkérés palatető felújításra itt:

Több infó: Palatető felújítás ajánlatkéréssel kapcsolatos tudnivalók.

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail cím
Telefonszám
Település
Az ajánlatkérés részletezése
Az ajánlatkérés elküldése nem kötelezi Önt vásárlásra. Az ajánlatkérése elküldése után felkeresem a megadott elérhetőségén